Moveit_v13_Hero

“Your energy is currency. Spend it well. Invest it wisely”

VÅREN STÅR FÖR DÖRREN OCH MER LJUS FÖR MED SIG ENERGI. HÄR ÄR FLER SÄTT ATT BOOSTA ENERGI:

Rör på dig
Om du känner dig trött kanske det sista du tänker på är att du kan röra på dig. Men i själva verket kommer regelbunden rörelse få dig att känna dig mindre trött, och mer pigg. Hur du rör dig är mindre viktigt.

Minska stress
Stress förbrukar mycket energi. Försök att ge dig själv avkopplande aktiviteter regelbundet! Det kan vara lugn yoga, läsa en bok, lyssna på musik, träffa vänner, spendera tid i naturen…

Andas
En ytlig och dåligt koordinerad andning gör att luft stannar kvar och inte omsätts, vilket leder till ”lufthunger”. När du istället andas djupt ökar du dina energinivåer och låter färskt syre och näringsämnen distribueras till dina celler. Detta hjälper hjärnan och organen att fungera på en optimal nivå.

Återhämtning
Om Netflix är ditt bästa sätt att varva ner kan det vara dags att hitta fler sätt. Även om det verkar som att ligga orörlig på soffan skulle vara ett bra sätt att vila, kommer du sannolikt att märka att du känner dig tröttare när du äntligen drar dig ur soffan. Byt ut lite av tiden i soffan till något av ovanstående i stället!

FLER KLASSTIPS!
vecka 13
Rör på dig
 
Barre Fusion, med Paula
Mån 18.20-19.15
 
Cardio Fusion, med Ingrid
Ons 17.15-17.45
 
Mobilitet & Rörlighet, med Ingrid
Lör 10.00-10.45
Moveit_v13_Bild01
Moveit_v13_Bild01
Minska stress
 
Yin/Rest, med Ingrid
Ons 19.30-20.30
 
Flow & Rest, med Eva
Tors 19.00-20.15
 
LunchYoga, med Ingrid
Fre 12.00-12.45
Andas
 
Root & Rise, med Mimmi
Mån 17.30-18.30
 
Slow & Steady, med Hanna
Ons 18.15-19.15
 
Flow & Rest, med Ingrid
Sön 15.30-17.00
Moveit_v13_Bild01

Veckans fråga

Gabi, vad ger dig energi ?
Min första tanke är direkt ”att röra på mig”. För när min kropp rör sig gör även mina tankar och mina känslor det. Vad jag än gör; dansar, yogar, springer, hoppar eller deltar i ett bra träningspass så är det inte bara endorfinerna som känns efteråt, utan också känslan av att jag kan vara den jag vill vara. Så rörelse ger mig definitivt energi! Det ger mig också glädje, sällskap, lust och självförtroende.
 
Se till att hitta tid tillägnad dig själv och tid för rörelse. Jag lovar dig att det kommer ge dig energi för vad som komma skall!
 
/ Gabriela Anselmo, danslärare
Moveit_v13_Gabi
Följ oss i sociala medier!
Där lägger vi ut teman på klasser och mycket mer kul 🙂

FÖLJ OSS

INFO@STUDIOMOVEIT.SE | 0470-76 52 55