Referenser

Frida Roth Sandberg

Frida Roth Sandberg

Jag dansade på Move It åren 2013-2016 och älskade det. Variationen av dansstilar, engagemanget hos lärarna och gemenskapen eleverna emellan. Året 2016 kom jag in på en estetisk skola i Stockholm och slutade därför dansa på Move It, men jag kommer definitivt att komma tillbaka för workshops och dansklasser på min lediga tid.

Moa Claesson

Moa Claesson

Jag började dansa på Move It 2012 och slutade 2014 när jag kom in på Lunds dans- och musikalgymnasie på spetsutbildningen dans. Tack vare talangfulla och professionella danslärare med stort intresse för att skapa gemenskap, trivsel och utveckling hos eleverna trivdes jag enormt bra på Move It. För mig är det genom lärarna som stöttade, pushade och som startade en dansglädje inom mig som jag lyckades och ville komma in på Lunds dans- och musikalgymnasie. Move It kommer alltid ha en viktig plats i mitt hjärta!

Marinette Dahlén Gustafsson

Kan varmt rekommendera alla som är intresserade av att prova på yoga. Kunniga och vänliga instruktörer. Ingrids yogamassage är helt fantastisk dessutom

Sabina Eklöf

Innan jag började yoga på Move it hade jag provat yoga i andra sammanhang, på gymmet bland annat. Men inte riktigt fastnat då det varit svårt och jag kände mig för stel. Men på Move it så blev jag förälskad i yogan omedelbart. De är så otroligt proffsionella och yogaklasserna är uppbyggda med redskap för allas förutsättningar. Det är härlig atmosfär och otroligt mysig personal som är kunnig och hjälpsam. Jag har länge plågats av kronisk nackspärr som jag blivit av med helt med hjälp yogan. Jag rekommenderar alla att yoga på move it! Jag är frälst.

Nelly Psajd

Nelly Psajd

Jag har dansat på Moveit sen jag var 10 år gammal. Move it är en plats som har gett mig trygghet, utmaningar och vänner för livet. En plats där jag har haft möjlighet att utveckla som både dansare och person. Move It gav mig även möjlighet till att jobba i hela fyra år vilket har gett mig en otroligt erfarenhet i livet.

I höst börjar jag en tre-årig professionell yrkesdansarlinje i Tyskland, hade jag inte haft Moveit under alla dessa år hade jag nog aldrig hamnar där!

Robban Högström

Robban Högström

Jag började dansa på moveit redan som sju år gammal. Under mina tolv år som dansare har jag sedan, med move its hjälp, breddat mig till en varierad dansare med alla stilar från balett till hiphop under mitt bälte. 2015 blev jag antagen till Musikteaterskolan i Bjärnum och hösten 2016 fortsätter mitt äventyr i London på Urdang Musical Academy.

Great dancers are not great because of their technique,
they are great because of their passion.

― Martha Graham

FÖLJ OSS

INFO@STUDIOMOVEIT.SE | 0470-76 52 55