Anmälnings- och bokningsbestämmelser

§ 1 Anmälan/Bokning

Fast plats / terminsbokning
Anmälan görs här via hemsidan. När vi har mottagit din anmälan skickas en bekräftelse till dig via e-post. Det är till den e-post du anger i anmälan som faktura sedan skickas. Vänligen kontakta oss om du inte mottagit kursbekräftelse. Anmälan är bindande. Vid bokning via webb/telefon har du 14 dagar ångerrätt. Efter 14 dagar ingen ångerrätt. Bokar du dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt.
 
Drop in-kort / Autogiro-avtal
Våra drop in-kort köper du på hemsidan, i Mindbody-appen eller i receptionen och de är giltiga 6 månader efter registrering.

Autogiro-avtal tecknar du på vår hemsida och med ett sådant kan du boka dig fritt på våra klasser. 

Massage
Bokning av massage sker på www.studiomoveit.se, via telefon 0470-76 52 55, via Mindbody (eller i vår reception). När vi har fått din bokning skickas en bekräftelse till dig via e-post. Vänligen kontakta oss om du inte mottagit bekräftelsen. Vid utebliven massage som du inte avbokat skickas automatiskt en faktura på halva beloppet.

§ 2 Betalning

Betalning via faktura
När du bokar dig på en hel termin (fast plats höst- /vårtermin) skickas det faktura på avgiften. Denna fakturan skickas till den e-post du angivit vid anmälan/bokning. Ange alltid fakturanummer som referens vid inbetalning.

Betalning med kontokort via nätet
Drop in-klass, drop in-kort och autogiro betalas smidigt genom vårt bokningssystem Mindbody. Du betalar då med ditt kontokort i samband med din bokning/köp. Läs mer på “priser” samt “schema” -> “dagens schema”

Övriga betalningsalternativ
Delbetalning. Önskar du dela upp din betalning väljer du själv hur mycket du vill betala vid varje inbetalning. Ny faktura på det belopp som är kvar att betala kommer skickas i mitten på varje månad tills du är skuldfri. OBS! Fakturaavgift på 50:- tillkommer på VARJE faktura.

§ 3 Enstaka lektioner

För dig som vill prova på innan du anmäler dig finns det möjlighet att i mån av plats betala för enstaka lektion. Detta innebär ingen platsgaranti eller förtur. Vill du ha garanterad plats på kurs krävs en bokning. Pris för drop in är 150-190 kr, beroende på vilken klass du deltar i. Enstaka lektioner betalas i förväg med kontokort via nätet eller genom swish över disk. På del flesta av våra klasser kan du boka dig via Mindbody  och sedan betala i samband med klass.

§ 4 Avbokning

Fast plats / terminsbokning
Din bokning är bindande. Önskar du prova på först? Läs §3.
Det går bra att byta till annan kurs (under samma termin). Det går öven bra att överlåta bokning till annan familjemedlem som då t ex kan utnyttja summan på ett drop in-kort eller massagebehandling.
Återbetalning samt kreditering av faktura sker endast mot giltigt läkarintyg. Inga undantag, se mer §6.

Drop in-klass / Drop in-kort / Autogiro-avtal
• avbokning ska ske senast 4 h innan klass börjar annars räknas det som en ”late cancel”.
• efter 2 st ”late cancel” eller ”no-show” kommer det en varning.
• ytterligare 1 st ”late cancel” eller ”no-show” efter varning innebär att mindbody-kontot blir spärrat från online-bokning. Bokning sker då via epost eller telefon. Denna spärr gäller i 1 månad.
• ”No-show” och ”Late Cancel” kommer dra klass från drop in-kort och du som köpt drop in-klass kommer inte kunna boka om den klassen.

Massage
Din behandling ska avbokas senast 24 h innan bokad tid. Därefter kommer du debiteras halva beloppet.

§ 5 Frånvaro

Fast plats/terminsbokning
Har du inte möjlighet att delta i ett klasstillfälle kan du, i mån av plats, ta igen det på annan klass. Då måste du kontakta oss för att avboka den klass du inte kan delta i (du kan också avboka dig själv i Mindbody). I samband med detta kan du boka in en annan klass eller kontakta oss på nytt när du vill boka. Om du inte bokar av klassen kommer du inte kunna boka om den. Du kan inte ta igen klasstillfälle efter avslutad termin.

Massage
Vid icke infinnande till bokad massagebehandling kommer det automatiskt skickas en faktura på halva beloppet.

§ 6 Återbetalning

14 dagars ångerrätt
Enligt lag har du 14 dagar ångerrätt när du handlar online.
När du anmäler dig till en av våra kurser, workshops eller utbildningar är det 14 dagar ångerrätt från det datum du skickar in din bokning, inte från och med det datum du betalat.
Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt.

Fast plats / terminsbokning
Frånvaro berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom/skada ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften från den datum läkarintyget avser, med ett avdrag på 150 kr i avanmälningsavgift. Läkarintyg ska lämnas in under pågående termin för att ge rättighet till återbetalning.
Om kursen som du anmält dig till är fullbokad eller har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet.

Drop in-klass / Drop in-kort / Autogiro-avtal
• Ej utnyttjad drop in-avgift återbetalas inte.
• Drop in-kort återköps ej. De klasser som ev. ej utnyttjats under giltighetstiden (6 månader) “brinner inne”
• Alla autogiro-avtal har 3 månaders uppsägning, men de har olika bindningstid. Läs under “priser” i menyraden. Ej utnyttjat autogiro-avtal återbetalas inte. Vi “fryser” ej avtal.

Övriga upplysningar
– Försenad betalning kommer hanteras av Nox Finans.
– Det går bra att betala över disk i samband med klass. Du betalar då via swish.
– Vårt bankgiro: 5649-7241. Ange alltid fakturanummer eller ditt namn som referens vid inbetalning.

§ 7 Lovdagar

Terminskurser håller stängt för sportlov, påsklov & höstlov. Övriga helgdagar är det klasser som vanligt om annat ej meddelas.
OBS! Håll utkik efter drop in-klasser, workshops, event och kortare kurser under dessa perioder. Massage och PT-klasser går att bokas som vanligt.

Övriga upplysningar

– Om du missat lektioner kan du ta igen dem på ordinarie terminskurser under pågående termin, i mån av plats. Glöm inte avboka din klass i förväg!
– Vid varje kursstart krävs en ny anmälan. Du blir ej automatiskt överflyttad till nästa termin. Undantag om du bokat dig till 2 terminer via vårt bokningsformulär… 
– För allas trivsel, var snäll och respektera att vi inte har ytterskor inne i våra studios. Medtag rena ombytesskor!
– Studio Move it förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare om så blir nödvändigt.
– Studio Move it ansvarar ej för personliga tillhörigheter.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Whether you are sick or weak, young, old or even very old,
you can succeed in yoga if you practice diligently.

 – Svatmarama

FÖLJ OSS

INFO@STUDIOMOVEIT.SE | 0470-76 52 55