Skip to content

YOGAMASSAGE En dynamisk och djupgående helkroppsmassage

moveit_massage_02b
moveit_massage_03
moveit_massage_04

Upptäck den ultimata frigörande upplevelsen genom Yogamassage – en fusion av oljemassage och assisterad stretching, som omfamnar kroppen i en väv av välbefinnande och vitalitet. Med rötter i den urgammal visdomen från yoga och ayurveda, erbjuder Yogamassage en helande resa för din kropp och själ.

Hela din kropp behandlas med omsorg och precision, med fokus på att frigöra spänningar, förbättra cirkulationen och stärka ditt immunförsvar. Som en dans av mjuka rörelser och subtil energi, guidas din kropp mot sin naturliga balans och vitalitet. Upplev en djup avslappning som omfamnar dig från topp till tå, låt varje ögonblick av behandlingen smälta bort stress och bekymmer.
På en bekväm madrass på golvet utförs denna förkroppsligade ritual, där du endast bär bekväma underkläder och omfamnas av den välgörande doften och kraften från sesamoljan. Med en rekommenderad tid på 75 minuter, men med extra tid avsatt för dig att njuta fullt ut av förberedelser och avslappning, är Yogamassage inte bara en behandling, det är en resa till ditt mest levande och friska jag.

Priser

Boka tid för behandling

Behandling 1

60 min
800 kr

Behandling 1

60 min
800 kr

Behandling 1

60 min
800 kr

Behandling 1

60 min
800 kr

Behandling 1

60 min
800 kr

Låt Yogamassage bli ditt komplement till yoga och annan fysisk aktivitet, där den hjälper till att lösa upp rygg- och nackproblem, motverka ischias, lindra besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder, samt ge lindring från stress och sömnproblem. Upplev hur dina stela och spända muskler smälter bort i en hav av avslappning och föryngring.

moveit_yogamassage