Skip to content

VILLKOR & POLICY BOKNING OCH INTEGRITET

För att säkerställa en smidig och harmonisk upplevelse för alla våra medlemmar och besökare har vi satt upp några viktiga bestämmelser gällande bokning. Dessa regler är utformade för att skapa en trygg och respektfull miljö där alla kan njuta av våra klasser och aktiviteter fullt ut. Vi ber dig vänligen att noggrant läsa och följa dessa bestämmelser för att göra din vistelse hos oss så behaglig som möjligt. Tack för att du väljer vår studio!

BOKNINGSBESTÄMMELSER

§ 1 ANMÄLAN/BOKNING

Fast plats / terminsbokning
Anmälan görs här via hemsidan. När vi har mottagit din anmälan skickas en bekräftelse till dig via e-post. Det är till den e-post du anger i anmälan som faktura sedan skickas. Vänligen kontakta oss om du inte mottagit kursbekräftelse. Anmälan är bindande. Vid bokning via webb/telefon har du 14 dagar ångerrätt. Efter 14 dagar ingen ångerrätt. Bokar du dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt.


Drop in-kort / Autogiro-avtal
Våra drop in-kort köper du på hemsidan, i Mindbody-appen eller i receptionen och de är giltiga 6 månader efter registrering.

Autogiro-avtal tecknar du på vår hemsida och med ett sådant kan du boka dig fritt på våra klasser.

Massage
Bokning av massage sker på www.studiomoveit.se, via telefon 0470-76 52 55, via Mindbody (eller i vår reception). När vi har fått din bokning skickas en bekräftelse till dig via e-post. Vänligen kontakta oss om du inte mottagit bekräftelsen. Vid utebliven massage som du inte avbokat skickas automatiskt en faktura på halva beloppet.

§ 2 BETALNING

Betalning via faktura
När du bokar dig på en hel termin (fast plats höst- /vårtermin) skickas det faktura på avgiften. Denna fakturan skickas till den e-post du angivit vid anmälan/bokning. Ange alltid fakturanummer som referens vid inbetalning.

Betalning med kontokort via nätet
Drop in-klass, drop in-kort och autogiro betalas smidigt genom vårt bokningssystem Mindbody. Du betalar då med ditt kontokort i samband med din bokning/köp. Läs mer på “priser” samt “schema” -> “dagens schema”

Övriga betalningsalternativ
Delbetalning. Önskar du dela upp din betalning väljer du själv hur mycket du vill betala vid varje inbetalning. Ny faktura på det belopp som är kvar att betala kommer skickas i mitten på varje månad tills du är skuldfri. OBS! Fakturaavgift på 50:- tillkommer på VARJE faktura.

§ 3 ENSTAKA LEKTIONER

För dig som vill prova på innan du anmäler dig finns det möjlighet att i mån av plats betala för enstaka lektion. Detta innebär ingen platsgaranti eller förtur. Vill du ha garanterad plats på kurs krävs en bokning. Pris för drop in är 150-210 kr, beroende på vilken klass du deltar i. Enstaka lektioner betalas i förväg med kontokort via nätet eller genom swish över disk. På de flesta av våra klasser kan du boka dig via Mindbody  och sedan betala i samband med klass.

§ 4 AVBOKNING

Fast plats / terminsbokning
Din bokning är bindande. Önskar du prova på först? Läs §3.
Det går bra att byta till annan kurs (under samma termin). Det går även bra att överlåta bokning till annan familjemedlem som då t ex kan utnyttja summan på ett drop in-kort eller massagebehandling.
Återbetalning samt kreditering av faktura sker endast mot giltigt läkarintyg. Inga undantag, se mer §6.

Drop in-klass / Drop in-kort / Autogiro-avtal
Avbokning ska ske senast 4 h innan klass börjar annars räknas det som en ”late cancel”.
Efter 2 st ”late cancel” eller ”no-show” kommer det en varning. Ytterligare 1 st ”late cancel” eller ”no-show” efter varning innebär att Mindbody-kontot blir spärrat från online-bokning. Bokning sker då via epost eller telefon. Denna spärr gäller i 1 månad.
”No-show” och ”late Cancel” kommer dra klass från drop in-kort och du som köpt drop in-klass kommer inte kunna boka om den klassen.

Massage
Din behandling ska avbokas senast 24 h innan bokad tid. Därefter kommer du debiteras halva beloppet.

§ 5 FRÅNVARO

Fast plats/terminsbokning
Har du inte möjlighet att delta i ett klasstillfälle kan du, i mån av plats, ta igen det på annan klass. Då måste du kontakta oss för att avboka den klass du inte kan delta i (du kan också avboka dig själv i Mindbody). I samband med detta kan du boka in en annan klass eller kontakta oss på nytt när du vill boka. Om du inte bokar av klassen kommer du inte kunna boka om den. Du kan inte ta igen klasstillfälle efter avslutad termin.

Massage
Vid icke infinnande till bokad massagebehandling kommer det automatiskt skickas en faktura på halva beloppet.

§ 6 ÅTERBETALNING

14 dagars ångerrätt
Enligt lag har du 14 dagar ångerrätt när du handlar online.
När du anmäler dig till en av våra kurser, workshops eller utbildningar är det 14 dagar ångerrätt från det datum du skickar in din bokning, inte från och med det datum du betalat.
Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt.

Fast plats / terminsbokning
Frånvaro berättigar dig inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom/skada ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften från den datum läkarintyget avser, med ett avdrag på 150 kr i avanmälningsavgift. Läkarintyg ska lämnas in under pågående termin för att ge rättighet till återbetalning.
Om kursen som du anmält dig till är fullbokad eller har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet.

Drop in-klass / Drop in-kort / Autogiro-avtal
• Ej utnyttjad drop in-avgift återbetalas inte.
• Drop in-kort återköps ej. De klasser som ev. ej utnyttjats under giltighetstiden (6 månader) “brinner inne”.
• Alla autogiro-avtal har 3 månaders uppsägning, men de har olika bindningstid. Läs under “priser” i menyraden. Ej utnyttjat autogiro-avtal återbetalas inte. Vi “fryser” ej avtal.

Övriga upplysningar
• Försenad betalning kommer hanteras av Nox Finans.
• Det går bra att betala över disk i samband med klass. Du betalar då via swish.
• Vårt bankgiro: 5649-7241. Ange alltid fakturanummer eller ditt namn som referens vid inbetalning.

§ 7 LOVDAGAR

Terminskurser håller stängt för sportlov, påsklov & höstlov. Övriga helgdagar är det klasser som vanligt om annat ej meddelas.
OBS! Håll utkik efter drop in-klasser, workshops, event och kortare kurser under dessa perioder. Massage och PT-klasser går att bokas som vanligt.

ÖVRIGA UPPLYSNINGAR

– Om du missat lektioner kan du ta igen dem på ordinarie terminskurser under pågående termin, i mån av plats. Glöm inte avboka din klass i förväg!
– Vid varje kursstart krävs en ny anmälan. Du blir ej automatiskt överflyttad till nästa termin. Undantag om du bokat dig till 2 terminer via vårt bokningsformulär…
– För allas trivsel, var snäll och respektera att vi inte har ytterskor inne i våra studios. Medtag rena ombytesskor!
– Studio Move it förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare om så blir nödvändigt.
– Studio Move it ansvarar ej för personliga tillhörigheter.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

INTEGRITETSPOLICY

Varför ska jag läsa denna policy?
Denna policy beskriver hur vi på Studio Move it samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

VILKEN INFORMATION SAMLAR NI IN OM MIG?

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  1. Email
  2. Namn
  3. Kontaktuppgifter
  4. Personnummer (i de fall faktura ska skickas ut)

HUR KOMMER NI ANVÄNDA MIN INFORMATION?

Vi behöver veta en del om dig för att kunna förse dig med informationsutskick och betalningsinformation och statistik i linje med denna övergripande policy. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

HUR LÄNGE KOMMER Ni HA MIN INFORMATION?

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver behålla en del av din information. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera.

MED VILKA DELAR NI MIN INFORMATION MED?

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.
Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras tryggt och säkert enligt lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.

VAR FÖRVARAS INFORMATION OM MIG?

Alla våra kunder registreras i vårt bokningssystem Mindbody. Här är era uppgifter säkert lagrade enligt deras säkerhetspolicy. Mer om detta läser du här: https://www.mindbodyonline.com/company/security.

VILKA ÄR MINA RÄTTIGHETER?

Rätt till information: Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Du har även möjlighet att själv logga in i vårt bokningsystem, se och korrigera all info vi har om dig.

Rätt till rättelse: Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller själv få inlogg till vårt bokningssystem Mindbody där du själv korrigera alla dina uppgifter.

Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Dataportabilitet: Du kan be oss att flytta dina personuppgifter från vår IT miljö till någon annan, antingen ett annat företag eller till dig. Detta gäller inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Ta tillbaka samtycke: Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera direkt i vårt nyhetsbrev eller kontakta oss via e-post.

Klagomål: Du kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

HUR KAN JAG ANVÄNDA MINA RÄTTIGHETER?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy. Om du vill lämna ett klagomål till datainspektionen så behöver du kontakta dem.

UPPDATERINGAR TILL DENNA POLICY

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 13 maj 2024.

HUR DU KAN KONTAKTA OSS

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress: info@studiomoveit.se