Skip to content

Träning för gravida Stark och välmående genom graviditet!

Kursinformation

🗓 Datum: Torsdagar 22/8 – 3/10 (7 klasstillfällen)
🕐 Tid: 16.45-18.00
📍 Plats: Kungsgatan 15 B
💰 Pris: 1.695 SEK (20 % early bird-rabatt fram tills 1/8)
💁‍♀️ Instruktör: Paula Wigmark

Välkommen till en inspirerande kurs skräddarsydd för dig som går igenom den fantastiska resan av att vara gravid! Då denna period kan vara både utmanande och hänförande är vår kurs designad för att göra dig starkare både fysiskt och mentalt inför, under och efter förlossningen.

🌟 Varför delta i vår kurs?
Under graviditeten genomgår din kropp förändringar och vi vill ge dig verktyg för att inte bara hantera dessa förändringar utan också för att må bra och trivas under hela processen.

💪 Fysisk förberedelse inför förlossningen
Vi fokuserar på effektiva, funktionella och skonsamma övningar som stärker din kropp och förbereder dig inför förlossningen. Varje session innehåller element av styrka, rörlighet och kondition för att ge dig en allsidig och balanserad träning.

🧘 Mental träning för välbefinnande
Förutom fysisk förberedelse ger vi dig verktyg för mental styrka. Genom mindfulness och kroppsmedvetenhet tränar vi på att känna kontroll och hantera livet som gravid på ett avslappnat och tillåtande sätt. Vi fokuserar på nuet utan att låta kroppens förändringar begränsa dig.

🌈 Återhämtning och balans
Kursen strävar också till att underlätta återhämtningen och stödja dig när du återvänder till vardagen med ditt lilla mirakel. Varje session avslutas med avslappning, andningsövningar och meditation för att skapa en lugn stund för dig med din bebis.

👩‍🏫 Expertguidning
Kursen leds av Paula som är certifierad fyscoach och förstår de unika behoven hos gravida kvinnor. Din träningsresa kommer att vara individuellt anpassad, och vi är här för att stötta dig genom varje steg.

🤰För vem
Kursen passar dig som är gravid i vecka 12 eller mer samt har en frisk graviditet.

Investera i ditt fysiska och mentala välmående under graviditeten. Låt oss tillsammans förbereda dig för en stark och hälsosam framtid för både dig och din lilla bebis! 🌟

BOKNING

Alt.1 – Boka online genom kortbetalning

Alt.2 – Boka genom att mejla till info@studiomoveit.se och betala genom swish till 123 694 61 07

Bokningen är bindande men ej personlig!

Kontakta oss gärna för mer information om kursen.