Skip to content

GRUNDKURS KLASSISK PILATES

Kursinformation

🗓 Datum: MĂ„ndagar 19/8 – 16/9 (5 klasstillfĂ€llen)
🕐 Tid: 18.15-19.15
📍 Plats: Kungsgatan 15 B
💰 Pris: 995 SEK (20 % early bird-rabatt fram tills 1/8)
đŸ’â€â™€ïžÂ Instruktör: Ingrid AndrĂ©n

Platserna Àr begrÀnsade, sÄ boka din plats nu och ta steget mot en starkare, mer balanserad version av dig sjÀlv. Vi ser fram emot att vÀlkomna dig till vÄr kurs!

Klassisk Pilates Àr en disciplinerad trÀningsmetod som skapades av den tyske anatomen Joseph Pilates i början av 1900-talet. Genom en serie exakta och kontrollerade rörelser riktar pilates sig till alla muskelgrupper i kroppen men fokuserar pÄ premissen att all rörelse ska starta frÄn ditt center. Samtidigt trÀnas hÄllning, funktionalitet och flexibilitet.

Detta eftertÀnksamma och holistiska förhÄllningssÀtt till rörelse ökar kroppsmedvetenheten och trÀnar kroppen att röra sig mer funktionellt. NÀr du trÀnar pilates regelbundet kommer det hjÀlpa dig att röra dig bÀttre och mÄ bÀttre i en gladare och friskare kropp.

Nu för tiden finns det oĂ€ndligt med anpassningar av Pilates som erbjuds pĂ„ studior och gym, men klassisk pilates anses vara metoden i sin sannaste form. DĂ€rmed inte sagt att andra versioner ska avfĂ€rdas – lĂ„ngt ifrĂ„n – men om du letar efter grundlig förstĂ„else och genuinitet kan det vara bra att börja hĂ€r.

Denna kursen Àr riktad till nybörjare och till den som vill fÄ en djupare förstÄelse för metoden. MÄlet Àr att du i slutet av kursen har en god förstÄelse för övningarna och kÀnner dig redo, och fÄr ut mer av, att delta i gruppklasser.

Det första steget för dig Àr att göra ett medvetet val och boka kursen. Du behöver INTE vara vÀltrÀnad, flexibel, muskulös, smal eller yngre för att börja med pilates! Ingrid har gedigen utbildning inom olika rörelsemetoder och förnyar sina kunskaper Ärligen. Hennes jobb Àr att studera kroppar och lÀra dessa hur man rör sig med precision och kontroll. Du kommer fÄ god hjÀlp att komma igÄng och hitta sÀkerhet i dig sjÀlv.

VÀlkommen att lÀra kÀnna pilates under 5 hÀrliga klasstillfÀllen!

BOKNING

Det finns tvÄ sÀtt att anmÀla sig till kursen.

Alt.1 – Boka online genom kortbetalning

Alt.2 – Boka genom att mejla till info@studiomoveit.se och betala genom swish till 123 694 61 07

Bokningen Àr bindande men ej personlig!

Kontakta oss gÀrna för mer information om kursen.