Skip to content

Möhippa / Svensexa Årets roligaste dagar!

Årets somriga dansläger är tillbaka och i år har vi utökat med ytterligare en grupp för de dansare som vill träna lite extra.

Se datum, tider och priser här nedan. Gemensamt för alla grupper är att de kommer uppträda på ”In the Park” den 20:e juni. Detta blir avslutningen på årets Summer Intensive!

Varmt välkomna!

Studio Move it håller till i centrala Växjö och vi finns för att sätta krydda på er Möhippa/Svensexa! Vi håller i danskurser som tex Hiphop/jazz/balett, och i de mest efterfrågade dansstilarna som Burlesque, Ragga (afrikanskt) och Bollywood (Indiskt). Ni kan även välja att dansa till brudens/brudgummens favorit låt eller varför inte få lära sig en känd koreografi som t ex den till ”Single Ladies”!
Ni kan boka in en danskurs i alla stilar av dans, fråga gärna efter din favorit! Vi specialiserar oss på att skräddarsy er möhippa enligt era önskemål så att det blir ett upplevelsefullt minne!
Det blir en pedagogisk och lärorik undervisning fylld av energi, glädje och överraskningar ni sent kommer glömma! Det viktigaste med dans är att man har kul! Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om hur vi kan göra er möhippa/svensexa speciell!

VÄKOMNA!

Kontakta oss för priser och tillgänglighet.

Maila info@studiomoveit.se
eller ring 0470-76 52 55

bild_mohippa