julefrid Retreat

Julefrid tar större form

Ge dig själv en fridfull present i december!
Under flera år har Ingrid gett workshopen ”Julefrid” i december. Denna älskade återvändare kommer tillbaka även i år men nu som något alldeles extra när workshopen har utvecklats till retreat.

Bryt bort från julstressen och unna dig ett dygn som kommer att vara din räddning mitt i allt julbestyr. Detta är din chans att verkligen uppleva lugnet och harmonin, så att du kan njuta av din tid med nära och kära under julen till fullo.

Detta retreat är ett tillfälle att utforska dig själv genom rörelse, medvetenhet och tystnad. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare på yogamattan eller en erfaren yogi – Ingrid kommer att guida dig med kärlek och expertis genom denna förlösande upplevelse.

Släpp allt du har på ditt schema och unna dig själv denna fridfulla paus. Vi ser fram emot att välkomna dig till detta retreat som kommer att fylla dig med inre frid och vitalitet.

Så varför vänta? Boka din plats nu och förbered dig på att omfamna julefriden som aldrig förr!

Varmt välkommen till ”Julefrid” – den bästa gåvan till dig själv i december.

8-9 december 2023

Möckelsnäs Herrgård, Diö
En plats för avkoppling

Välkommen till Möckelsnäs Herrgård, en förtrollande herrgårdsmiljö där du kan uppleva lugnet med utsikt över den glittrande sjön Möckeln. Här har du möjligheten att välja att övernatta i huvudbyggnaden eller i någon av de pittoreska flyglarna.

Frukost serveras i huvudbyggnaden, där du kan njuta av den idylliska sjöutsikten. Slå dig ner i vår rustika bar- och loungemiljö och låt dig förtrollas av den avkopplande atmosfären.


SCHEMA 

Fredag
15.00 Möjlighet att checka in
17:00-19.00 Välkommen & Klass (Yoga & Rörelse)
19.30 Middag
21.00 Bastu, Badtunna & Kallbad (i sjön)

Lördag
07.00-07.30 Klass (Meditation & Rörelse)
07.30-08.30 Frukost
09.00-10.30 Klass (Yoga & Rörelse) & Avslut
11.00 Checka ut

IMG_4363 2

KOSTNAD

Den totala kostnaden för yoga, fika, julbord,
frukost & boende 1 natt:
Eget rum, Flygel: 2.495 kr
Eget rum, Herrgård: 2.540 kr
Eget rum, Lyx Herrgård: 2.765 kr

Delat rum, Flygel: 2.225 kr 
Delat rum, Herrgård: 2.270 kr 
Delat rum, Lyx Herrgård: 2.495 kr

BETALNING 

Din betalning är uppdelad i två delar:
Del 1: Detta är din bokningsavgift. 1.735 kr betalas i samband med bokning och garanterar dig din plats och det rum du valt.

Del 2: Följ länken till rumsbokning och välj det alternativ du önskar. 

Viktigt! På Möckelsnäs hemsida behöver du använda en kampanjkod för att få rätt pris på ditt rum. Koden är: YOGA och du fyller i den innan du väljer rum. Se ”kampanjkod” uppe i högra hörnet.

Önskar du och en vän dela rum? Då gör ni varsin bokning där bokningsavgiftet betalas, sedan bokar en av er ett rum för 2 personer.  

Bokningen går ej att återkalla efter betalning. Det går dock att ändra bokningen till annan person. Skulle retreatet bli fullbokat kommer vi ha en väntelista.

OM DIN YOGALÄRARE

Ingrid Andrén har sin bakgrund inom dans, och fastnade för yoga för många år sedan på en dansstudio i London. Yogan gav henne mer kroppslig kontroll på samma gång som den gjorde kroppen mer avslappnad och följsam. Många år senare påbörjade Ingrid sin första utbildning mot att bli yogalärare.
Idag är Ingrid utbildad inom anatomi, fysiologi, träningsfysiologi, kinesisk medicin, kost & hälsa och har genomfört flera certifierade yogainstruktörutbildningar.

”THE BEST CHRISTMAS GIFT IS TO REALIZE HOW MUCH YOU ALREADY HAVE.”

 

FÖLJ OSS

INFO@STUDIOMOVEIT.SE | 0470-76 52 55