Yoga Retreat

Vår: vitalitet, energi och kreativitet.

Våren är den idealiska tiden för att planera för din allmänna hälsa och ditt välbefinnande. Det finns en känsla av förnyelse och nytt liv runt omkring oss och likt de spirande träden och blommorna bör vi låta oss själva växa och nå större och bättre mål under våren.

En vårstädning är perfekt, inte bara för våra hem, utan även vår kropp och själ. Dessa dagar bjuder dig till en ”utrensning” i form av yoga och meditation. Vi gör plats för kreativitet och för att motiverad möta våren.

Under detta retreat kan du förvänta dig att få möta dig själv genom rörelse, medvetenhet och stillhet. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga, Ingrid kommer guida dig tryggt och yogaklasserna passar både dig som är ny på yogamattan och dig som är van yogi.

Varmt välkommen!

8-10 april 2022

TOFTA STRAND & VILLA VIK, Växjö
5 km från city, precis vid Toftasjöns strandkant, ligger Toftastrand & Villa Vik. Med naturen utanför dörren är det lättare att varva ner.

Hos oss bor du i  rymliga rum, med mycket ljusinsläpp. Kom till ro och känn lugnet. Varför inte ta en promenad längs med sjön mellan yogaklasserna? Eller slå dig ner i en av alla de mysiga hörnor som finns, med en bra bok till doften av nybakat.

I vårt konditori bakar vi från grunden med KRAVmärkt mjöl, äkta smör och en massa kärlek. Äggen vi serverar till frukost och använder i vårt bageri är ekologiska från Linnebjörke gård. I vår matlagning använder vi oss av lokala producenter och självklart anpassar vi vår meny efter säsong.

SCHEMA FÖR HELGEN

Fredag
15.00 Möjlighet att checka in
17:00-19.00 Välkommen & Yoga
19.30 Middag

Lördag
08.00-09.00 Frukost
10.00-12.00 Yoga
12.00-13.00 Lunch
16.30-18.00 Yoga
18.30-20.00 Middag

Söndag
07.30-08.30 Yoga
08.30-09.30 Frukost
10.00-10.30 Meditation & Avslutning

KOSTNAD

Kostnad för yoga, mat & boende 2 nätter:
Del i dubbelrum 3.650kr
Enkelrum  4.250kr

För dig som bor i närheten: Enstaka platser finns för dig som vill delta i retreatet men sova hemma. Då betalar du 2.550kr för kursen & maten.

BETALNING 

Din betalning är uppdelad i två delar – Del 1: Yoga & mat (helpension inkl. frukostbuffé). Del 2: Hotellrum.

När du bokar din plats på retreatet betalar du för yoga & mat (2.550kr), direkt här via vår hemsida. Den inbetalningen bekräftar din bokning.

Boendet betalas vid incheckning (550kr/natt del i dubbelrum & 850kr/natt i enkelrum)

BOKNING STÄND

OM DIN YOGALÄRARE

Ingrid Andrén har sin bakgrund inom dans, och fastande för yoga för många år sedan på en dansstudio i London. Yogan gav henne mer kroppslig kontroll på samma gång som den gjorde kroppen mer avslappnad och följsam. Många år senare påbörjade Ingrid sin första utbildning mot att bli yogalärare.
Idag är Ingrid utbildad inom anatomi, fysiologi, träningsfysiologi, kinesisk medicin, kost & hälsa och har genomfört flera certifierade yogainstruktörutbildningar.

”It is the concentrated, internal force of winter that enables a seed to burst forth in spring growth.”

― Dr. Steve Maraboli

Följ oss

INFO@STUDIOMOVEIT.SE
0470 – 76 52 55