Detta är Studio Move it

Vi älskar rörelse alla former. Att ge kroppen rörelse är som den mest subtila konstformen – och det handlar inte bara om expertis. Lär dig tekniken. Lär den väl. Glöm den sedan och rör dig genom att känna.
När du lär dig djupt utförs nittio procent av din rörelse av kärlek, tio procent med teknik. Fortsätt lära, fortsätt glömma och upplevelsen blir kontinuerligt djupare och djupare, högre och högre.

Livet är en dans med alla känslor det har att erbjuda!
Studio Move it är en dans-, fitness- och yogastudio, allt under samma tak. Två tak faktiskt! Från hösten 2019 ger vi vår lokal på norrgatan 10 ett syskon på kungsgatan 15 B.
På schemat finner du ett varierat utbud av yoga, dans och barre för olika åldrar. Dessutom kan du skämma bort dig själv eller någon annan med en härlig yogamassage. Alla är välkomna! Vi önskar låta olika åldrar, klass, etnicitet och bakgrund förgylla vår studio i en härlig mångfald. Vem du än är så är du hjärtligt välkommen till våra klasser.

Hos oss låter vi glädjen, känslan av frihet, träningen, svetten och tårarna ta med oss på en härlig resa och vi älskar det! Ibland går det framåt, ibland står det stilla, man kan känna en berusande lycka eller besvikelse men vi fortsätter att kämpa för det som är det viktigaste! Glädjen, beslutsamheten att övervinna sina hinder och viljan att åstadkomma något!

Alla får samma uppmärksamhet, nybörjare som avancerade elever, unga som gamla. Hos oss hoppas vi att du får en bra upplevelse och kan glädjas åt vad du presterar oavsett vad dina mål är! Önskar du lära dig något nytt, satsa på en karriär i dansvärlden, träffa nya människor med samma intresse som du eller bara ha ett kul sätt att träna på. Vi vill ge dig möjlighet att dans och yoga på just ditt sätt. Du kan boka fast plats, köpa drop in-kort, teckna autogiroavtal eller droppa in på klass. Dessutom kan du boka personlig träning i båda yoga och dans.

Studio Move it
då och nu

ingrid_emma_sv_1
_Q7A5557

Move it önskar dig välkommen och hoppas ge dig mycket glädje!

Dance is the hidden language of the soul

― Martha Graham

FÖLJ OSS

INFO@STUDIOMOVEIT.SE | 0470-76 52 55