Anmälnings- och bokningsbestämmelser

§ 1 Anmälan/Bokning

Dans
Anmälan till danskurser görs via länk på www.movetidansstudion.se eller på pappersblankett i vår reception. Anmälan är bindande! När vi har fått din anmälan skickas en bekräftelse till dig via e-post. Obs! Var noga med att kontrollera den e-postadress du anger vid anmälan, så att den stämmer. Även eventuella fakturor kommer sändas till denna e-post. Har du ej fått kursbekräftelse vänligen kontakta oss!

Yoga
Anmälan till yogakurser görs via länk på www.moveityogastudion.se eller på pappersblankett i vår reception. Anmälan är bindande! När vi har fått din anmälan skickas en bekräftelse till dig via e-post. Obs! Var noga med att kontrollera den e-postadress du anger vid anmälan, så att den stämmer. Även eventuella fakturor kommer sändas till denna e-post. Har du ej fått kursbekräftelse vänligen kontakta oss! Köper du 8-kort eller 15-kort så är det giltigt 6 månader efter registrering.

Massage
Bokning av massage görs via länk på www.moveityogastudion.se, via telefon 0470-76 52 55 eller i vår reception. När vi har fått din bokning skickas en bekräftelse till dig via e-post. Obs! Var noga med att kontrollera den e-postadress du anger, så att den stämmer. Vid utebliven massage som du inte avbokat skickas automatiskt en faktura på halva beloppet.

§ 2 Betalning

Betalning med kontokort via nätet
Detta betalningsalternativ är kostnadsfritt. Du betalar då med ditt kontokort i samband med din bokning/betalning.

Betalning via faktura
En faktura kommer skickas till den e-post du angivit vid anmälan/bokning. En fakturaavgift på 50:- tillkommer. Ange alltid namn eller personnummer som referens vid inbetalning.

Övriga betalningsalternativ
Delbetalning. Önskar du dela upp din betalning väljer du själv hur mycket du vill betala vid varje inbetalning. Ny faktura på det belopp som är kvar att betala kommer skickas i mitten på varje månad tills du är skuldfri. OBS! Fakturaavgift på 50:- tillkommer på VARJE faktura.

Övriga upplysningar
– Vid försenad betalning påförs en avgift på 150 kr.
– Enstaka lektioner betalas kontant eller med kort i samband med klass.
– Vårt bankgiro: 5649-7241. Ange alltid namn eller personnummer som referens vid inbetalning.

§ 3 Enstaka lektioner

För dig som vill prova på ett ämne innan du anmäler dig finns det möjlighet att i mån av plats betala för enstaka lektion. Detta innebär ingen platsgaranti eller förtur. Vill du ha garanterad plats på kursen krävs en anmälan. Pris: 150 kr för 60-minuterslektion och 180 kr för 90-minuterslektion. Enstaka lektioner betalas i förväg med kontokort via nätet eller kontant/med kort i samband med klass.

§ 4 Avanmälan

Dans & Yoga
Eventuell avanmälan görs skriftligen och skall vara oss tillhanda senast en vecka före kursstart. Vid avanmälan senare än en vecka före kursstart debiteras en avanmälningsavgift på 150 kr. Vid avanmälan från och med kursstartsdagen debiteras full kursavgift.
Massage
Din behandling ska avbokas senast 24 h innan bokad tid. Därefter kommer du debiteras halva beloppet.

§ 5 Frånvaro

Dans & Yoga
Missar du en klass kan du, i mån av plats, ta igen den på annan klass på veckoschemat. Prata med din lärare/instruktör eller ring 0470-76 52 55 för att stämma av vilken klass du kan medverka på.
Massage
Vid utebliven massage som du inte avbokat skickas automatiskt en faktura på halva beloppet.

§ 6 Återbetalning

Frånvaro efter kursstart berättigar inte till återbetalning av kursavgiften. Om du på grund av sjukdom ej har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med läkarintyg återbetalar vi kursavgiften från den tid läkarintyget avser, med ett avdrag på 150 kr i avanmälningsavgift. Om kursen som du anmält dig till är fullbokad eller har för få anmälningar för att starta återbetalas inbetalt belopp i sin helhet.

§ 7 Lovdagar

Move it håller under höstterminen stängt för höstlovet och under vårterminen stängt för sportlov och påsklov. Övriga helgdagar öppet som vanligt om annat ej meddelas.
Obs! Massage kan bokas under dessa lovdagar. Maila info@moveityogastudion.se för att boka behandling under dessa perioder.

Övriga upplysningar
– Om du missat lektioner kan du ta igen dem på ordinarie terminskurser under pågående termin, i mån av plats.
– Vid varje kursstart krävs en ny anmälan. Du blir ej automatiskt överflyttad till nästa termin.
– För allas trivsel, var snäll och respektera att vi inte har ytterskor i dansskolans lokaler. Medtag rena ombytesskor!
– Move it förbehåller sig rätten att ändra tid och lärare om så blir nödvändigt.
– Move it ansvarar ej för personliga tillhörigheter.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Whether you are sick or weak, young, old or even very old,
you can succeed in yoga if you practice diligently.

 – Svatmarama

 

Följ oss

INFO@STUDIOMOVEIT.SE
0470 – 76 52 55